Over LegalUp

Wij vinden dat juridische support toegankelijk moet zijn voor iedere organisatie. Ongeacht of je klein, middelgroot of groot bent. Daar horen betaalbare en transparante tarieven bij. Met dit idee hebben wij LegalUp opgericht.

Tsin Ha Lee, Founder

Mijn naam is Tsin Ha Lee en ik woon met mijn gezin in Veenendaal. Ik heb ruim 17 jaar werkervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven. Als advocaat heb ik bij een Nederlands en een internationaal advocatenkantoor gewerkt. Voor gerenommeerde organisaties als APX Group, Huawei Technologies en Athlon (Mercedes-Benz Group) werk(te) ik als bedrijfsjurist.

In mijn dagelijkse werk haal ik veel voldoening uit het (juridisch) ontzorgen van organisaties. Hetzelfde wil ik graag bereiken voor jouw organisatie met LegalUp. Dit doe ik samen met een uitstekend team dat bestaat uit verschillende juristen en advocaten die ruime ervaring hebben opgedaan in de advocatuur en in het bedrijfsleven.

Met dit team ben ik ervan overtuigd dat wij jou juridisch kunnen en zullen ontzorgen, zodat je je volledig kunt richten op jouw core business.

Mijn expertise: contractenrecht, ondernemingsrecht en privacy.

Tsin LegalUp foto website

Werner Wolfs

Mijn naam is Werner Wolfs en ik ben al ruim 20 jaar advocaat. Met LegalUp ondersteunen wij bedrijven en organisaties op het juridische vlak, zodat u zich enkel hoeft te concentreren op uw business.

Door mijn werkervaring als bedrijfsjurist bij diverse grote bedrijven en instellingen, begrijp ik bij elke zaak snel de achterliggende commerciële belangen. Hierdoor geef ik juridisch advies mede vanuit een praktisch, strategisch en commercieel oogpunt.

Ik ben op mijn best als ik contracten mag uitonderhandelen en lastige situaties mag oplossen.

Ik werk als advocaat in samenwerkingsverband met LegalUp.

Mijn expertise: contractenrecht, ondernemingsrecht en financieel recht.

Benedikt van Gemert

Mijn naam is Benedikt van Gemert en ik ben inmiddels 17 jaar werkzaam als advocaat op het gebied van arbeidsrecht. Naast mijn werk als advocaat ben ik ook als (bestuurs)lid betrokken bij verschillende stichtingen en verenigingen (waaronder Stichting Koprol die het mogelijk maakt dat mensen met een lichamelijke beperking onder professionele begeleiding kunnen sporten). Verder ben ik begonnen aan mijn promotieonderzoek aan de Universiteit van Leiden.

Ik hou ervan om arbeidsrechtelijke onderwerpen op een duidelijke en begrijpelijke manier uit te leggen. Dat vertaalt zich in heldere adviezen met een duidelijke plan van aanpak. Ik hou mij bezig met onder andere arbeidsovereenkomsten, ontslagprocedures, reorganisaties, zieke werknemers en procedures tegen de Inspectie SZW.

Ik werk als advocaat in samenwerkingsverband met LegalUp.

Mijn expertise: arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht.

benedikt-landscape2

Fleur van Es

Mijn naam is Fleur van Es en ik heb bijna 20 jaar werkervaring op het gebied van ondernemingsrecht. Als kandidaat-notaris en als (bedrijfs)jurist heb ik gewerkt bij grote internationale advocatenkantoren en verschillende bedrijven. De eerste 8 jaar in dienstverband en sindsdien als zelfstandige.

Ik adviseer graag bedrijven met internationale structuren over alle aspecten van het Nederlandse vennootschaps- en ondernemingsrecht. Mijn expertise betreft: advisering inzake het opzetten van juridische entiteiten en vestigingen, aandelentransacties, grensoverschrijdende transacties, fusies/afsplitsingen, corporate governance aangelegenheden en liquidaties. Ook heb ik ruime ervaring op het gebied van de implementatie en het projectmanagement van internationale bedrijfs- en structuurreorganisaties.

Mijn expertise: ondernemingsrecht.

Dennis Schallenberg

Mijn naam is Dennis Schallenberg en ik ben ruim 12 jaar werkzaam als jurist op het gebied van letselschade en aansprakelijkheid. Ik sta ingeschreven in het NIVRE register als Register-expert Personenschade. Dit betekent dat ik voldoe aan de kwaliteitseisen die het NIVRE hanteert voor de behandeling van letselschadezaken.

Ik word ingeschakeld om het proces na een (bedrijfs)ongeval te begeleiden en de betrokken partijen te adviseren over de hoogte van de schadevergoeding. Dat vergt niet alleen goede kennis van wet- en regelgeving, maar ook contactuele eigenschappen en empathie.

Mijn expertise: letselschade en aansprakelijkheid.

letselschde-jurist-1024x683

Nicolaas Huppes

Mijn naam is Nicolaas Huppes en ik heb ruim 17 jaar werkervaring. Eerst als advocaat bij een internationaal advocatenkantoor en later als bedrijfsjurist bij verschillende bedrijven en instellingen.

Ik word ingeschakeld voor het opstellen en uitonderhandelen van verschillende contracten. Dit varieert van eenvoudige geheimhoudingsovereenkomsten tot complexe outsourcingscontracten.

Ik krijg veel energie en voldoening als ik klanten kan helpen met juridische oplossingen die tegelijkertijd ook commercieel en operationeel haalbaar zijn.

Mijn expertise: contractenrecht en geschillenbeslechting.

Marloes Claessens

Mijn naam is Marloes Claessens en ik ben meer dan 10 jaar werkzaam als advocaat. Ik ben gespecialiseerd in ondernemingsrecht, contractenrecht, herstructureringen, faillissementsrecht en geschillenbeslechting.

Ik help graag bedrijven die vragen hebben over ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld over de oprichting van vennootschappen, het vormen van joint ventures en corporate governance. Door mijn ruime ervaring in herstructureringen en faillissementsrecht kan ik snel tot de kern komen en juridische oplossingen aandragen voor bedrijven die financieel in een 2-voor-12 situatie zitten. Verder heb ik als advocaat in New York gewerkt, waardoor ik ruime ervaring heb in het juridisch ondersteunen van grote ondernemingen in een internationale setting.

Ik werk als advocaat in samenwerkingsverband met LegalUp.

Mijn expertise: ondernemingsrecht, contractenrecht, herstructureringen, faillissementsrecht en geschillenbeslechting.

Marloes LegalUp Website foto

Myrjam Harrewijn

Mijn naam is Myrjam Harrewijn en ik heb ruim 17 jaar werkervaring als kandidaat-notaris en als bedrijfsjurist. Ik heb gewerkt bij grote advocatenkantoren en bij internationale organisaties.

Mijn aandachtsgebieden zijn ondernemingsrecht en compliance. Ik adviseer onze klanten bijvoorbeeld over de oprichting van vennootschappen, corporate governance, fusies en overnames, bestuurdersaansprakelijkheid, aandeelhoudersovereenkomsten en statutenwijzigingen. Verder hou ik mij bezig met KYC (Know Your Customer)-werkzaamheden.

Mijn expertise: ondernemingsrecht en compliance.

Landine Varela

Mijn naam is Landine Varela en ik ben ruim 10 jaar werkzaam als advocaat. Ik ben gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht en geschillenbeslechting. Ik sta erom bekend dat ik mij graag vastbijt in juridische kwesties.

Ik word ingeschakeld voor juridische zaken die te maken hebben met het intellectuele eigendomsrecht. Voorbeelden hiervan zijn het merkenrecht, auteursrecht, handelsnaamrecht, modellenrecht, databankenrecht, kwekersrecht en octrooirecht.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Dit varieert van handhaving van merk- en handelsnaamrechten voor bedrijven, procederen over inbreuk op auteursrechten tot het opstellen van licentieovereenkomsten voor verschillende merken en retailers.

Ik werk als advocaat in samenwerkingsverband met LegalUp.

Mijn expertise: intellectueel eigendomsrecht en geschillenbeslechting.

Landine LegalUp website foto

Ernst van den Broek

Mijn naam is Ernst van den Broek en ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als jurist in de energie- en financiële sector. Ik heb gewerkt bij onder andere ING Financial Markets, Nuon Energy Trade & Wholesale, Rabobank International, ABN Amro Bank, Titan LNG, Cargill en Nidera. In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met zeilen, kunst en muziek.

Ik help klanten (die bestaan uit handelsorganisaties en financiële instellingen) met het opstellen en uitonderhandelen van financiële contracten. Denk bijvoorbeeld hierbij aan LMA (Loan Market Association) documentation, ISDA Master Agreements, CSA, GMRA, GMSLA en EFET overeenkomsten. Daarnaast geef ik trainingen over deze contracten aan de Legal en Credit afdelingen van handelsorganisaties en financiële instellingen.

Mijn expertise: financieel recht en contractenrecht.

Shyrin Karamat-Ali

Mijn naam is Shyrin Karamat-Ali en ik heb ruim 30 jaar ervaring als bedrijfsjurist. Ik heb gewerkt voor diverse bedrijven en instellingen in verschillende branches. Denk hierbij aan ICT, dataopslag, huur en verhuur, zorg, makelaardij, lease en het bankwezen.

Voor het waarborgen van jouw commerciële en strategische belangen is juridische ondersteuning belangrijk. Bijvoorbeeld wanneer je financiering aanvraagt (of juist verstrekt), diensten en/of producten levert (of inkoopt) of wanneer je samenwerkt met andere partijen. Als juridisch expert help ik je de gemaakte afspraken helder vast te leggen en het proces van contracten afsluiten makkelijker en vooral prettiger te maken.

Zaken duidelijk verwoorden is voor mij een passie. Het is voor mij dan ook een plezierige uitdaging om samen met mijn klant een goed passend contract tot stand te brengen.

Ik werk als interim bedrijfsjurist in samenwerkingsverband met LegalUp.

Mijn expertise: contractenrecht, financieringen (inclusief lease, factoring en het stellen van zekerheden) en privacy.

Shyrin LegalUp website foto-fotor-bg-remover-20240104202855

Neem contact
met ons op

Heb je vragen over LegalUp of over onze diensten en pakketten, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Name(Vereist)
Name