Onze diensten

Legal Department
As A Service

LegalUp biedt LDAAS aan. Legal Department as a Service. LegalUp is jouw eigen juridische afdeling.

Wat kun je van LegalUp verwachten?
Wanneer je een abonnement van LegalUp neemt, zal een juridisch team met verschillende specialisaties volledig tot jouw beschikking staan. Een eigen juridische afdeling die volledig is afgestemd op de behoeften van jouw onderneming. Hierdoor kunnen wij efficiënt (samen)werken, tijdig problemen oplossen en pro-actief meedenken.

group-of-people-working-out-business-plan-in-an-office

Onze expertises

Waar andere juridische dienstverleners stoppen gaan wij verder. Wij hanteren geen beperkingen als een maximum aantal contracten, brieven of consults. Wanneer een vraag niet binnen de expertise valt van het team van LegalUp, dan zorgen wij ervoor dat de vraag alsnog wordt beantwoord en afgehandeld door een specialist op dat gebied binnen ons uitgebreide netwerk. Uiteraard zonder additionele kosten.

Contractenrecht

Ondernemingsrecht

Arbeidsrecht

Financieel recht

Privacy

IT

Vastgoed

Intellectueel
eigendomsrecht

Incasso

Wat wij doen

Wij lossen juridische kwesties op door pragmatische juridische adviezen te geven. Verder stellen wij verschillende overeenkomsten voor jou op en onderhandelen deze voor jou uit. Indien nodig stellen wij ook processtukken op. Wij voeren al deze werkzaamheden uit zonder de commerciële en strategische belangen uit het oog te verliezen.

Voorbeelden van wat wij doen:

Colleagues at business meeting in conference room

Neem contact
met ons op

Heb je vragen over LegalUp of over onze diensten en pakketten, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Name(Vereist)
Name